…Deci cu noi. Oricum nu aveaţi ceva mai bun de făcut.

Poate aţi observat noua noastră obsesie de a vă da totul pe scurt. Probabil, nu numai pentru că trăim într-o epocă a vitezei, unde totul trebuie înghiţit pe nerumegate şi spus pe negândite, ci şi fiindcă pentru lucruri de esenţă e suficient o frază-două.

Oricum, nu vă temeţi, n-o să abandonăm postările în favoarea ştirilor pe scurt din redacţie sau a vorbelor de duh. Chiar dacă berea e aliment, nu beletristică, după cum bine zicea un înţelept, încă în viaţă (pe surse, am aflat că DIICOT-ul şi DNA-ul îi vor capul – vedeţi? nici aici nu ne putem abţine să nu cităm din surse, doar sunt cele mai credibile).

Cică marţi încep alegerile pentru noul papă. Noi am auzit că va exista cel puţin o abţinere la vot, anume god cel catolic. Nu de alta, da’ susţine că n-are cu cine vota.

Comisia de la Veneţia a stabilit că interzicerea simbolurilor comuniste în Republica Moldova e o încălcare a drepturilor omului şi a libertăţii de expresie. De asemenea, s-a stabilit că pe următoarea ordine de zi a comisiei va fi reintroducerea svasticii ca însemn distinctiv pentru elevii din clasele I-IV.

DNA-ul are un nou şef interimar. Având în vedere că va sta doar 6 luni, promitem să ne abţinem de la a face mişto de el.

În Rusia, poliţia a primit drept temporar de a interzice „drogurile noi”. Toată lumea a suflat uşurată, după ce a constatat că vodka nu e pe listă şi rămâne în legalitate.

Sursa inspiraţiei noastre pentru postul acesta încropit în grabă e internetul, motiv pentru care lipsa linkurilor este justificată.

Vă dorim ca pe viitor să citiţi aici posturi mult mai inspirate!