Nu obişnuim des să vă îndemnăm să daţi undă verde carierei voastre loieristice, dar încăpăţânarea voastră de a atenta la promovarea examenului de intrare în profesie merită ceva pe măsură.

Dacă sunteţi studenţi în anul III sau IV la o fabrică de drept şi v-aţi săturat să citiţi despre contracte speciale şi să rezolvaţi grile din culegeri neapărute încă pe tarabe, cei de la Reff şi Asociaţii vă aşteapă să fiţi lawsome (şi awesome, sperăm noi) împreună cu ei.

Puneţi atenţia pentru Harvey Specter şi punga de popcorn pe hold şi mergeţi să simţiţi pe pielea voastră loiereala de bussiness!

Afacerea va avea loc în perioada 27 februarie – 30 martie 2017 (deci după ce vă luaţi restanţele la proceduri), în Bucureşti, Piaţa Victoriei, Clădirea America House, intrarea East Wing, etaj 2, aşa că aveţi o scuză bună în caz că voiaţi să chiuliţi de la succesiuni sau să daţi skip îndatoririlor de 8 martie şi vă alegeţi cu următoarele experienţe:

1. 10 workshop-uri aplicate în zona dreptului afacerilor

2. o zi de job shadowing

3. sesiuni one-to-one de networking şi întâlniri informale cu membrii echipei Reff, în funcţie de interesul vostru pentru o anumită arie de practică

4. o sesiune de coaching cu specialişti HR

Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi la adresa de e-mail ifrusina@deloittece.com, până la data de 27 ianuarie 2017 (ora 13:00), printr-un mesaj cu titlul “I want to be Lawsome”, următoarele:

1. CV în limba engleză

2. Un document separat, în limba română, care să indice: (a) media obţinută în fiecare dintre anii de studiu anteriori şi (b) notele la fiecare dintre următoarele materii, în măsura în care au fost deja parcurse: Drept civil (Drepturi Reale, Obligaţii, Contracte), Drept comercial I şi II, Drept penal (Partea generală şi specială)

3. Un răspuns cât mai original la întrebarea: “De ce crezi că dreptul este grozav?” (e.g. fotografie, video (max. 1 minut) sau text (max. 150 cuvinte, limba română).

Dacă nu v-am convins:

1. Shame on you!

2. Echipa Reff şi Asociaţii vă aşteaptă la conferinţa de lansare a proiectului în data de 12 ianuarie, de la ora 12:00, în Sala Constantin Stoicescu a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti.

Profitaţi că nimeni din redacţia noastră nu poate participa şi arătaţi ce puteţi!