Hai că ne-am enervat. Vreţi să v-o zicem pe a dreaptă? Să mai mereţi şi-n basca lu’ nea’ Nelu. Cu voi vorbim, bre, ăia din titlu! Cică o vrut muşchiu lu Codruţa să facă ea sesizare la CSM pe temei de abatere disciplinară, că judecătorul Buta de la Judecătoria Cluj-Napoca ar fi tergiversat un dosar DNA 8 ani de zile. Şi dacă citiţi articolul mirific mai sus linkuit ce constataţi: că pute. TOT!
Sistemul, articolul, sesizarea, ţara, oamenii din ea, TOT!

Adică dosarul e de fapt de 4 ani în stare de judecată la Buta, 4 ani s-a plimbat cu maibahu (pica-v-aţi BACu!), da e exclusiv vina lui BUTA! Haideţi cu toţii, mâinile în aer, degetul mijlociu ridicat şi strigaţi: DNA! DNA! Aţi mâncat de mici halva!

Vă spunem noi care e substratul acestei discuţii: într-un sistem judiciar de căcăcioşi, fricoşi, lipsiţi de coloană, de imparţialitate, de coaie, de tot ce vreţi şi ce ţine de a fi judecător neinfluenţabil (că în sistem sunt ori din ăia care iau mită de la inculpat, ori îs din ăia care nu iau, da o iau la gioale dacă nu dau soluţii pro-parchet) lui Buta i se rupe de toţi: DNA, DIICOT, Parchet. Dă soluţii pe probe, pe dosar, pe infracţiuni comise. Mama şi tata lui e Codu penal şi Codu de procedură penală. Şi la marii specialişti în dosare cu coperţi de Zewa (nici măcar nu e din aia cu 3 straturi) nu le convine asta. Că ei s-au născut obosiţi să facă dosare ca lumea, le fac aşa, în doru lelii, că doar arbitru ţine cu ei şi e tot timpul blat.

Fraţilor, Buta nu e omul vostru! E omul Justiţiei! Mulţi îl înjură pentru cum îşi conduce şedinţele. Da’ miliţia şedinţei e atributul judelui, aşa că e problema lui. Când iese o hotărâre de kko atunci e bai! Când e dată pe probe, nu contează marketingul de imagine, că judele nu trebuie să-ţi lase o impresie de stewardesă care vrea să-ţi servească un masaj în zone intime. Buta face Justiţie în cel mai real şi cel mai palpabil mod cu putinţă. Şi când nu iese cum vrea Parchetul, DNA-ul sau DIICOT-ul unii merg ca nişte muieri la ciclu, smiorcăindu-se la şefi: Nenea, tanti, Buta ne-o dat cu liniarul peste dejte că habar n-avem de nimica! Las mămică! Îl aranjăm noi!

Marş la şcoală, băi! Marş la făcut Justiţie! Marş la cumpărături, luaţi-vă o coloană vertrebrală, nu jeleuri Haribo în loc de ea! Marş la muncă, leneşilor! Faceţi dosare ca lumea, faceţi rechizitorii clare, administraţi probe corect şi nu o daţi ca la întorsura Bulăului! Că atunci nu poate nimeni să tergiverseze vreun dosar.

Şi voi, ăia de la luju.ro, mai întrebaţi în teritoriu înainte să vă scuipaţi părerea în freza unui judecător. Că numai când vă convine vouă DNA-ul e abuziv. Să vă spunem un secret: DNA e tot timpul aşa! Numai trebuie să vă ştergeţi la ochi. De preferat nu cu hârtie igienică.

MARŞ!