Haideţi că ne-am prăbuşit de râs prin redacţie. Aşa, fără motiv. Aruncam unul după altul cu diferite coduri scrise de noi. De ce scrise de noi? Păi dacă alţii pot să-şi facă unebere şi barouri, noi de ce nu ne-am putea face legi late? Înţelegeţi, nu? Nici noi.

Ideea e că ni se pare foarte simpatică situaţia care este. Gen. Adică ea există, no doubt about it. Că de n-ar exista, am mai vorbi noi despre ea?

Vă spunem sincer că am ajuns în impas. Şi am înţeles că atunci când ajungi în impas e bine să apelezi la cineva care te ajută. Şi, cică, avocaţii ăştia sunt nişte oameni foarte săritori la nevoie. Şi, atunci, cum dracu’ să n-apelezi la ei?! Şi cum în noi ca avocaţi nu avem încredere, pe principiul: în lumea asta nu poţi avea încredere nici în tine, am deschis brauzăru’ cu vulpiţă şi am dat un sărci pe goagălu’ sponsorizat de vanghelie şi primăria lui de sector: „avocat care te ajută”. Şi, BAM! …Loieru’ a picat de pe scaun. I-am zis de o mie de ori să nu se mai huţuţe pe el, da’ nu înţelege. Anyway…

Găsim noi după o muncă asiduă de dat clickuri o oază de asistenţă juridică. Şi, ce să vezi? Mai e şi gratuiră. Da, da, aţi citit bine: e consultanţă juridică gra-tu-i-Ră. Măi, să fim ai DIICOT-ului!, gândeşte Robi cu voce tare. Ăsta va sparge toată piaţa avocaturii din RO! Ne şi imaginăm cum o să se roage Boştină şi Stoica de individ să îi angajeze contra masă şi cazare, numa’ să îi lase şi pe ei să facă din ăstea gratuiRe la el pă pagină.

De curiozitate, l-am căutat pe cetăţean după nume. Ce să vezi, că mai are încă vreo 2056 de colegi d’-eştea. Tot avocaţi. Tot într-un unebere şi în mai multe barouri d’-eştea de le iei de la alimentară. A, nu, ălea-s batoane (ne şopteşte LoierU), scuze!

Şi, uite-aşa, ne-am liniştit. Ne-am dat seama că dacă avocaţii ăia din UNBR nu ne ajută îi avem pe-ăştia din Unebere. Ăştia, mai inimoşi, de fac totu’ moca. Hai, să ne trăiască! Sus codurile! Ălea scrise de noi.