Domnu’ Tibi de la Parchetarii Generali (triplustratificat să fie, că ne dă Cazanciuc bani) zicea că vrea să facă aine cleine grosse revoluţionăn în parchetăn justiţiăn. Adică, luăm procurorii de pe lângă judecătoriile ălea rulale, că prea iau mită de cacao (miei şi alte produse de origine colesterol-animală) şi îi aducem la oraş să nu-şi strice vocabularul juridic de la prea multe conversaţii legate de producţia la hectar furată de ăia care încă se cred în ceape.

Ni se pare simpatic domnu’ Tibi fiindcă recunoaşte că reforma asta cu iz de nimic nu e ceva vis juridico-erotic pe care l-a avut el în vacanţa de vară, ci a citit pe undeva că şi la nemţi e aşa. Probabil ca să se pună bine cu domnu’ Iohannis de candidează ca primul negru (că la noi orice auslander are statut de negru/gay/ateu etc.) din partea galbenilor liberali de stânga.

Îi dorim succes lu’ domnu’ Niţu la cultivat procurori de oraş.

Singura noastră dorinţă ar fi: nu mai scoateţi din Şcoala de Poliţie, miliţieni! Că sunteţi ca în bancu ăla cu tipu’ care voia să-şi facă maşină de spălat cu piese furate de la Cugir şi tot timpul îi ieşea mitralieră.

(Sursă foto)