Primim în cutia noastră poştală, amplasată strategic într-un loc bine camuflat, tot felul de jalbe fără de rezolvare de la cititoare. Aceste nedumeriri, plângeri, curiozităţi şi observaţii nu-şi găsesc rezolvare în astă viaţă, dar le supunem atenţiei domniilor voastre, poate le găsiţi tălmăcire.

„Probabil aţi văzut-o. E în mall căutând o ţinută office, în club făcând senzaţie, la B.C.U. răsfoind ultimele reviste, la cantină savurând o cafea în grabă, e ea, multitalentată, multifuncţională, femeia care vrea să schimbe lumea, studenta la drept. E dovada vie ca femeile nu vor egalitate, vor să domine, vor să facă regulile, sau măcar, să le ştie mai bine decât tine, pentru a le folosi în favoarea ei.

Ea ştie că manipularea nu se opreşte la uşa dormitorului, continuă şi dincolo de ea, ea are argumente, şi nu se teme să le folosească. E un monstru în devenire, un instrument de tortură cu înveliş de pluş. Şi-o să zici: da, orice femeie vrea putere, dar ea nu e ca orice femeie, vrea să subjuge, vrea să te intimideze cu înălţimea funcţiei mai mult decât cu înălţimea tocurilor. E femeia viitorului, visul umed al feminismului.

Ştie ce vrea şi speculează orice modalitate prin care să obţină asta, se face avocată, pentru că tocurile i-au fost prea înalte pentru INM şi căzând o dată pe scările facultăţii şi-a dat seama că viaţa-i oricum nedreaptă. Îşi dă seama că aproape nicio altă profesie liberală nu-i poate oferi mai multă satisfacţie decât avocatura, şi cum altfel, când hainele ei scumpe, cumpărate tot pe banii părinţilor iţi vor spune mereu că e o femeie de succes care merită preţuită la valoarea corectă?”

Aşteptăm pe adresa noastră top-secretă şi alte elucubraţii simpatice pe teme cât se poate de juridice şi actuale.

Nota redacţiei: prezenta postare nu are nicio legătură cu blogul sau persoana autoare a blogului studentă la drept faţă de care avem toată aprecierea.

(Sursa foto)