Ca să nu ni se reproşeze că vorbim urât, ne-am făcut că nu ştim engleză. Aşa să rămână. Pentru că pentru mulţi e mai puţin grav să fii prost, decât să vorbeşti ca la uşa de termopan a cortului. Evident, concluzia e falsă.

A început să se implementeze un sistem automat de acces la informaţie în materie de dosare. Îi spune, mai pe româneşte: Vorbi cu mine. (G. translate rules!)

Nu trebuie decât să urmaţi un ghid de apăsare pe butoanele telefonului şi aveţi termene, soluţii etc. Ni se spune că această nouă facilitate e menită să facă justiţia mai transparentă. Sugestia noastră pe aceeaşi line e să se facă dosare din folie de plastic nu din carton şi, eventual, săli de judecată cu pereţi de sticlă.

Prim-procurorul parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara a fost condamnat de Curtea de Apel Tg. Mureş la 3 ani cu executare. Pronosticul nostru: Repară Curtea.

La final, o respectuoasă inculpată vă învaţă cum să furaţi 150.000 Euro: îi furi din tezaurul băncii la care lucrezi şi te joci neglijent cu chibritul, poate-poate se aprinde tezaurul. Din fericire pentru bancă şi din păcate pentru voi, nu vă învaţă cum să şi scăpaţi neprinşi.

Vă dorim să trăiţi lung şi să prosperaţi!