O simţiţi…? Noaptea… cum se strecoară pe sub aşternut şi vă dă fiori mai mulţi ca nea Chirică ori Mitrache? Ea face viaţa să pară altfel decât este. La fel ca şi o boală terminală. Orice pahar de apă e mai bun în stresiune. Orice film pare de Oscar.

Până şi anorexica de Angelina Jolie în Maleficent reuşeşte să vă umple căpăţână de fantasy. Poate mai ceva ca Hobbitul. Dar asta doar pentru că organismul vostru este slăbit. De la prea multe nopţi petrecute în cluburi şi baruri înainte de stresiune. De aceea acum mintea voastră o ia razna şi ajungeţi să intraţi într-o lume fantasy unde orice e posibil.

Sesiunea această îmi iau toate examenele. Poate prind şi bursă. În orice caz mă voi descurca mai bine decât în precedenta sesiune. De data aceasta voi aduna măcar 15 credite.

 Ochii se închid. Pleoapele sunt grele. Doar Game of Thrones mai reuşeşte să vă ţină mintea trează. Nu e bizar cum toţi de cujuşii aka cei fără de cap din Game of Thrones vă face să strigaţi singuri în apartament “I want some more!” dar după 10 pagini de succesiuni à la Deak ori Chirică vă împinge ceva să vă detonaţi în numele lui Allah? Să fie oare din cauză că atât Deak ori Chirică sunt ceea ce sunt dar totuşi sunt cenuşă în faţa lui George R.R. Martin?

Vă treziţi oare noaptea în somn doar pentru a merge să mai întoarceţi câteva pagini la succesiuni? Sunt convinsă că da. Acesta e principalul motiv pentru care urmează să încurcaţi legatul succesoral cu legatul la şireturi în timpul examenului. Pentru că aţi întors atât de multe pagini în timp ce dormeaţi, încât nu prea au mai rămas chestiuni relevante pentru acele momente când aveaţi mintea trează.

Şi sexul. O da, sexul! Până şi cele 15 secunde de glorie sunt de premiul Pulitzer în stresiune. Dacă tipii îşi coboară standardele în club după 3 beri, domnişoarele îşi coboară standardele în sesiune. Devenim nişte prădătoare. Îi vânăm ca pe gazele. Intră în cameră albi ca varul şi pleacă cu dungi roşii pe spate. Un fel de iniţiere. Devin vărgaţi. Iar noi ne reîncărcăm astfel bateria.

Oh, stresiunea! Ce ne-am face fără ea…

…to be continued?

Aurica,

O studentă din anul III.