No. Ne-am mai răstit noi aci şi aci în legătură cu examenul de intrare în profesie. Pentru aiesta gest ne-am luat unele şuturi în cur de la unii cititori. Cică suntem proşti că ne întrebăm ce rahat o căutat concursul real cu conexitate topografică în barem. Că doar cuvântul topografic există în dex.

No shât? Există în dex? Mulţam fain. Noi nu vrem să scoatem topografia din dicţionar că poate o prosti pe urmă poporul. Noi doar sugeram faptul că nu are ce căuta într-un barem la un examen de drept penal.

În fine. După aceea am fost traşi de păr cu ambele mâini pe motiv că am criticat modul în care s-or corectat lucrările după un barem jenant ca OTV-ul. S-a invocat în acuzarea noastră că mulţi îs proşti şi agramaţi.Aşa şi…? Am zis şi noi la acea vreme că sunt mulţi Păcală pe acest tărâm minunat şi ăia şi-o merită. Cu polonicul. Peste ochi.

Dar să recapitulăm. O fost multe note de 3 şi 4 la diverse materii… la prea mulţi oameni. Făcând o comparaţie cu rezultatele finale, vedem în loc de notele de 3 note de 6-7, iar în loc de notele de 4 note de 7-8. Oare a vrut UNBR-ul să demonstreze unor nefericiţi că poţi să-ţi iei de o achitare în recurs după ce ţi-o muşti cu executare în primă instanţă?

Oare asta o vrut să sublinieze UNBR-ul? Asta ori… sunt mulţi Păcală şi în rândul robelor negre ce o stat la corectat.

Sau e vreo conspiraţie la mijloc. Să existe vreo legătură între asta şi Hannah Montana?

Am zis!

Sursa foto: aici.