Liviu Boghean este primul dintre cei 17 câştigători ai unui exemplar din „Iustopia: Welcome to the Machine” care ne trimite un review al cărţii. Mulţumim şi îi aşteptăm şi pe ceilalţi 16. Dacă vreţi să evaluaţi cartea şi pe Goodreads, o găsiţi aici. Dacă n-aţi cumpărat încă un exemplar, îl găsiţi aici sau aici, ca ebook.

Iată şi reviewul:

Disclamer: Mi-am reevaluat opinia în ceea ce îl priveşte pe Superman. Da’ v-o zic mai spre sfârşit.

Referitor la ceea ce cred eu despre “Iustopia: Welcome to the Machine”:

1. Aş putea spune că se citeşte uşor, că odată ce ai parcurs primele pagini te convinge să îţi restabileşti priorităţile din ziua respectivă, cu alte cuvinte, să laşi baltă tot ce aveai de gând să faci şi să-ţi vezi liniştit de lectura loierească, mult mai captivantă. Probabil că sunt puţin subiectiv, având în vedere că eu aveam procedura civilă pe ordinea de zi atunci când mi-a ajuns coletul..

2. Ceea ce oferă particularitate acestei cărţi este maniera umoristică cu care abordează subiecte foarte delicate. Iar asta te ajută oarecum să înghiţi mai uşor adevărul crâncen care, din nefericire, pluteşte deasupra Români…adică Iustopiei.

3. Bineînţeles că o recomand ălora care încă-s studenţi, că restul care-s practicieni, am o vagă senzaţie că vor pune şi ei mâna pe carte într-o bună zi, măcar din curiozitate. (ba-dum-tss)

P.S. Cum o fotografie spune mai mult decât o mie de cuvinte, am ataşat şi o poză cu Superman, făcută la aproximativ o săptămână după ce s-a apucat şi el de învăţat pentru examenul de admitere în profesia de avocat.

P.S. 2 Keep up the good work! Cheers!