Să vă explicăm un lucru ca să fie totul clar de la început. Noi suntem nişte comozi. Nu ne place să facem campanii dacă nu e la glumă. Nouă ne place să împărţim o cola cu DNA-u’ numa’ fiindcă sperăm că or face ulcer. În rest, nu împărţim nimic cu nimeni, fiindcă suntem răi.

Asta fiindcă nouă nu ne curge-n vene un sânge de traian, ci otravă. De aia şi avem limba despicată, fiindcă scuipăm venim ca şerpii.

Campania asta o pornim fiindcă trebuie. Şi dacă-i musai, atunci cu plăcere (vorba unui înţelept finanţator de fotbal din Paşcani).

Ce înseamnă “Loier Up! Şi tu poţi fi avocat”?

Înseamnă că e cam nasol. Că unii cred că sunt avocaţi, dar au ratat intrarea în unebereu ca Becali plecarea de pe aeroport. Adică la mustaţă. La un mandat de aducere distanţă.

Ce vrem de la voi? Bună pace. Vorba lui Mircea cel Bătrân (pentru cei care au dat bacul – nu, nu e un alt finanţator din România). În plus, vrem să vreţi să faceţi ce zicem. Aşa că vă întrebăm retoric (fiindcă tot noi vom răspunde): care e primul pas spre hălăţelu negru loierian? Lejea (vorba unui mare doctrinar, la rându-i avocat)!

Aşa că: voi daţi un ochi pe lista de aici. Şocant, nu? 2224 de persoane care au o foarte bună părere despre ei. După ce v-aţi ales un prieten, faceţi o faptă bună şi trimiteţi-i Legea 51/1995. Puteţi să-i daţi o dedicaţie pe ea, gen: „Loier Up! Şi tu poţi fi avocat! Citeşte legea şi vezi care sunt condiţiile.” Atât. După, vedeţi ce se întâmplă şi ne spuneţi şi nouă.

Şi dacă auzim vreo cârcoteală pe tema ideii noastre, aşteptăm să vedem ce idei creţe aveţi voi.

Ţineţi minte: Make love not war! Loier up! nu Hate speech.