Săptămâna aceasta a fost chiar fructuoasă pentru noi. Ne bucurăm că am ales profesia asta şi nu alta. Asta nu înseamnă că dispreţuim alte profesii. Doar că probabil sunt mai plictisitoare.

Am aflat că sigla/emblema/stema etc. celor de la B.D.P.A.C.C.U. (pe lung,  Brigada de Dansuri Populare şi Alte Crime Contra Umanităţii; pe scurt, Antidrog) este reprezentată cât se poate de nesubtil de nişte lauri aurii care încadrează un dac purtând în luptă lupul cu corp de şarpe sau şarpele cu cap de lup.

Probabil, genialul stemolog care a ajuns la concluzia că sigla respectivă şi băieţii respectivi cu ochi albastri sunt compatibili ştie ceva ce noi nu ştim. Respectiv că dacii deşi sugeau la vin on a daily basis, mamă ce se ofticau de prindeau vreunul din gaşcă drogându-se. Fini băieţi, ce mai!

Am aflat, de asemenea, că orice ar zice greşit instanţa de fond, instanţa de apel sau recurs are drept de veto în a o şterge la cur (scuzaţi-ne lirismul exprimării), aşa că poate să motiveze că ce a zis instanţa de fond expresis verbis e de fapt altceva, nu are înţelesul propriu, ci cel metaforic şi trebuie interpretat ca atare, într-o cheie distinctă şi scufundată în bullshit.

Nu în ultimul rând, am aflat că dl. Cezar Preda vrea să interzică accesul tinerilor (minorilor) în baruri de luni până joi, după ora 21,00. Motivul: să stea acasă să înveţe, nu să se drogheze, alcoolizeze, să facă sex pe unde apucă etc. (doar primul e motivul dl. Preda, restul le-am ghicit noi holbându-ne fără ruşine în forul interior al dânsului). Noi îl înţelegem pe dl. Preda. Nu mai e tânăr, a prins oftică pe ăia mici că se distrează mai bine ca el, aşa că îi trimite la lecţii, măcar ei să facă o şcoală pe bune dacă dânsul nu a reuşit decât să ajungă politician. Copii, ascultaţi la nenea că bine vă zice!

Gata, am terminat săptămâna, suntem mai înţelepţi, dar mai ales mai veseli. Mai veseli fiindcă aşa vrem noi.

Noapte bună, copii!