Iustopia „W.t.t.M” este primul proiect literar www.loieri.ro, care va apărea mulţumită editurii Integral şi la propunerea acesteia.

Iustopia „W.t.t.M” porneşte de la următoarea premisă:

Când preşedinta Instanţei Supreme din Iustopia este şantajată, Robi Ciobanu (avocat şi redactor şef al e-tabloidului de scandal juridic L’oierii) este angajat în cauză ca apărător al presupusei şantajiste. De aici încep adevăratele problemele ale lui Robi şi ale redacţiei lui.

Va renunţa acesta la cauză când va fi pus în situaţia să aleagă între L’oierii şi clientă? Va crede în varianta clientei lui? Care va fi soluţia finală dată de Maşinăria Justiţiei Iustopiene?

Ce nu este Iustopia „W.t.t.M”?

Iustopia „W.t.t.M” nu este o colecţie de posturi de pe www.loieri.ro. Asta pentru că nu vrem să vă fraierim să daţi bani pe ceva deja gratis.

Iustopia „W.t.t.M” nu ne va îmbogăţi. În România, nimeni nu face bani din cărţi. Dacă v-aţi uitat la ştiri zilele ăstea, v-aţi dat seama din ce se fac bani. Sau poate ştiaţi deja. Cel mult, vom avea bani pentru a face siteul mai bun şi mai prietenos cu toată lumea. Sau aproape cu toată lumea. Ştiţi că nu se poate să fim prieteni cu toţi.

Iustopia „W.t.t.M” nu are pretenţia că a respectat normele formale sau informale ale scrierii unei cărţi. De fapt, ea nici nu este o carte. Dacă o veţi citi vă veţi da seama ce este.

Ce vrea Iustopia „W.t.t.M” de la voi?

Iustopia „W.t.t.M” vrea să vă pună pe gânduri. Vrea să vă gândiţi ce ar însemna dacă ce se întâmplă în Iustopia s-ar întâmpla în realitate. Nu vrea să vă jignească, dar nici să vă menajeze. Vrea să fie sinceră cu toată lumea şi să spună totul. Sau aproape totul.

De unde vine Iustopia „W.t.t.M”?

Probabil că Iustopia „W.t.t.M” e inspirată din realitate. Probabil. Nu e aşa de important. Important e să înţelegeţi după ce citiţi cartea ce am vrut să zicem. Şi mai ales de ce am zis ce am vrut să zicem.

Gata, v-am spus destule! Dacă aveţi alte curiozităţi legate de Iustopia, scrieţi-ne! Până apare cartea, vom continua să vă spunem cum arată Iustopia.

Spuneţi şi altora: Iustopia „W.t.t.M” apare curând.