Suntem convinşi că nu veţi face alegerea corectă duminică dacă nu aveţi următoarele informaţii pe care sursele noastre le-au trimis pe adresa redacţiei cu mare risc de a fi deconspirate.

Pozele cu Udrea şi Bica de la Paris au fost date presei de Kovesi. Filajul l-au făcut ofiţerii acoperiţi ai DNA trimişi de Luluţa, în culmea furiei că cele două bune prietene ale ei nu au invitat-o şi pe ea la shopping. Noi am primit pozele de pe mailul buna.pentru.dna@yahoo.fr.

În presă a apărut informaţia că după cele 6 case, Iohannis vrea să-şi ia Palat. Contactat de ofiţerii noştri sub acoperire, omul a recunoscut că n-are încotro: Palatul Cotroceni e locul unde e musai să stea preşedintele. Mă gândesc să-l schimb pe un apartament prezidenţial în centrul Sibiului.

Monica Macovei a promis unor prieteni apropiaţi printre care era şi un informator de-al nostru, că şi dacă nu iese preşedinte seria de desene animate Monica, cea cu breton independent va continua. Singura ei dilemă era cui să vândă drepturile de difuzare: Cartoon Network sau Duck TV.

La ultimul miting electoral al lui Tăriceanu, organizat de mai mulţi oameni decât participanţi, acesta ar fi zis: Votaţi cu Ponta, eu oricum n-am şanse. Din public s-ar fi auzit: Acuma numai vrei să te scoţi ca să nu ne mai dai făină şi ulei! Huo!

Gheorghe Funar a candidat tura asta numai ca să ne spună că geto-dacii sunt mama şi tata Umanităţii. De aia cică Germania se numeşte Deutschland (e un fel de Daciland germanizat). Din păcate, ce a uitat să ne zică Ghiţă e că România vine de la romi, fiindcă probabil toţi geto-dacii au plecat în Germania.

Kelemen Hunor a candidat din RESPECT pentru Ghiţă Funar. Ne-a şi spuns neoficial că, dacă Ghiţă e de acord să bage şi maghiarii printre subramurile geto-dace, îi va propune să înfiinţeze un nou UDMR: Uniunea Dacilor Minoritari din România.

Până la urmă am aflat şi de ce a candidat Meleşcanu. Se plictisea la pensie.

Cam asta e tot ce am reuşit să strângem pentru voi.

PS: Pe Vadim l-a văzut cineva? Poate a plecat cu sorcova, cine ştie…

PS2: Nu, n-am uitat de Ponta. Dar despre el nu mai există secrete pe care să vi le putem împărtăşi. Toată lumea ştie cine e.

(Sursă foto)